Str. Sf. Dumitru, Nr. 12, Craiova

Companie

Biz Solutions – cine suntem si cum a inceput totul?

SC Biz Solutions SRL este o societate cu capital privat romanesc infiintata in anul 1998, avand in obiectul de activitate comertul cu ingrasaminte chimice.
Activitatea societatii noastre este bazata pe comercializarea ingrasamintelor chimice, atat catre persoane fizice – producatori agricoli, pe baza de cupoane (care urmeaza un proces de decontare prin intermediul Agentia de Plati in Agricultura), cat si fata de societati comerciale din judetele Dolj, Olt, Mehedinti, Valcea, Teleorman – pondere 98%. La toate acestea, se adauga si servicii de transport marfa pe baza de contracte cu mijloace proprii de transport – pondere 2%. Totodata, am inceput extinderea segmentului de piata catre vest, in Banat si catre sud, in zona Munteniei.

Biz Solutions este unul dintre cei mai mari distribuitori de ingrasaminte pentru Combinatele de la Targu Mures – AZOMURES, Turnu Magurele – DONAU CHEM, Bacau – AMURCO, Slobozia – AMONIL, Fagaras – NITROPOROS. Transportul produselor pe care vi le punem la dispozitie se realizeaza atat cu mijloacele de transport proprii, cat si cu mijloace de transport inchiriate.

Din flota noastra proprie fac parte in prezent 10 camioane de 25 tone Volvo, insa suntem interesati de dezvoltarea acestei sectiuni a firmei noastre.
Va precizam faptul ca lucram doar pe baza de contracte ferme si comenzi cu toti partenerii din portofoliul noastru. Societatea Biz Solutions este autorizata pentru activitatea de comert cu ingrasaminte si seminte plante agricole, iar pentru activitatea de transport detinem licente eliberate de catre Autoritatea Rutiera Romana (necesare si pentru faptul ca transportam produse cu risc).

Repere de baza in activitatea noastra

Prin Biz Solutions am creat nu doar o firma aflata in plina ascensiune, ci si o comunitate de oameni care impartasesc aceleasi idei si valori. Si iata care sunt cele mai importante aspecte care ne ghideaza activitatea.

VALORI

Experienta vasta si incercarile peste care am trecut de-a lungul existentei, ne-au invatat ca fara respect si profesionalism nu ai cum sa te impui intr-un mediu dinamic.

MISIUNE

Misiunea societatii noastre este de a veni in intampinarea fermierului roman cu solutii si consultanta in domeniul agricol si de a dezvolta o agricultura sustenabila, prin oferirea de solutii optime si sigure in folosirea fertilizantilor.

OBIECTIVE

Obiectivul nostru este sa reusim sa investim in permanenta in oamenii pe care ii avem alaturi, in relatii cu partenerii si in serviciile si produsele pe care le oferim clientilor.

ISTORIC

1998
Suntem alaturi de fermierii romani, inca din 1998, debutunul nostru insemnand distributia de ingrasaminte chimice si furnizarea de servicii in domeniul agricol.
2010
Compania se dezvolta an de an, iar incepand cu 2010 se trece la o dezvoltarea accentuata prin cresterea capacitatii de livrare.
2013
BIZ SOLUTIONS achizitioneaza spatii de depozitare in comuna Boureni si trece la dezvoltarea lor, oferind astfel si servicii de depozitare si conditionare cereale.
2014
Am devenit unul dintre cele mai noi si performante depozite de cereale din zona, deservind zona judetelor Dolj si Mehedinti. Compania achizitioneaza spatii de depozitare in orasul Caracal, astfel, reusind sa deserveasca o parte din judetul Dolj si judetele Olt, Teleorman si Valcea.

Biz Solutions – respectul pentru parteneri si clienti ne-a ajutat sa ajungem unde suntem astazi!

La inceput Biz Solutions era doar un nume. Atat. Un nume pe un document si un nume care rasuna tot mai pregnant in mintea oamenilor care si-au propus sa schimbe lucrurile. Insa, in timp a devenit unul dintre dintre cei mai mari distribuitori de ingrasaminte pentru Combinatele de la Targu Mures – Turnu Magurele, Bacau, Slobozia si Fagaras. Cum a fost posibil?

Totul se datoreaza valorilor pe care le-am enuntat mai sus: respect si profesionalism. Am tratat fiecare proiect cu seriozitate. Am raspuns fiecarui client cu promptitudine si am inteles nevoile celor care activeaza in agricultura.
Si am continuat sa avem incredere in industria agricola, chiar daca am intalnit o multime de provocari.

Testimoniale

Parerea clientilor nostri este deosebit de importanta. Fiecare client multumit este o confirmare a efortului pe care il depunem, in timp ce feedbackul negativ este o modalitate constructiva de a ne imbunatati.

Ana Maria G.

Calitate, promptitudine si respect fata de colaboratori – 3 motive sa alegi serviciile si produse Biz Solutions.

Dan Dinu

Ingrasaminte la un raport calitate-pret foarte bun. Toate aprecierile mele catre Biz Solutions.

Toma C.

Am lucrat cu Biz Solutions. Au foarte multe produse si sunt seriosi.

CERTIFICARI